12 Mayıs 2021 Çarşamba

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BURS BAŞVURUSU

Vakfıkebirli Üniversite Öğrencilerine Burs Dağıtımı Başlıyor.

26 Eylül 2017 Salı  -
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BURS BAŞVURUSU

Geçen yıl üniversite öğrencilerimize vermeye başladığımız burs desteği 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde de devam edecektir. Bu yıl sadece İstanbul'da bulunan 4 yıllık devlet üniversitelerini kazanan ve bu üniversitelerde okuyan öğrencilerimizin müracaatları kabul edilecektir. Geçen yıl burs kazanan öğrencilerimize ise şartlarını koruduğu takdirde burs verilmeye devam edecektir.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BURS BAŞVURUSU

Bu sene tüm başvurular internet üzerinden alınacaktır. Aşağıda ki "Burs Başvuru Formu" linkini tıklayarak bilgisayarınıza indirip doldurun. Daha sonra gerekli bilgileri de ekleyerek bilgi@vakfikebir.org.tr adresine gönderin.

Belgelerinde eksik olanlar veya yanlış beyanda bulunanlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ön incelemeden sonra 07 Ekim 2017 Cumartesi ve 08 Ekim 2017 Pazar günleri saat 10:00 ila 15:00 arasında dernek merkezimizde mülakat yapılacaktır.

İstenilen Belgeler:
1 adet öğrenci belgesi
Kimlik fotokopisi
1 adet fotoğraf
Ara sınıflar için transkript

Yeni kazananlar için ÖSYM yerleşme belgesi (İnternet çıktısı)
Aşağıda ki formu tıklayarak bilgisayarınıza indirin. Daha sonra bilgileri ekleyerek bilgi@vakfikebir.org.tr adresine gönderin.

NOT: SON BAŞVURU TARİHİ 6 EKİM 2017

Derneğimiz hakkında, duyuru ve kampanyalardan haberdar olmak için e-mail listemize kayıt olabilirsiniz.