25 Şubat 2021 Perşembe

2020-2021 BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Yeni Eğitim-Öğretim Yılında İstanbul'da okuyacak Vakfıkebirli üniversite öğrencilerine verilmesi planlanan burs desteği için başvurular başladı.

17 Eylül 2020 Perşembe  -
2020-2021 BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

2016 yılında başladığımız Vakfıkebirli üniversite öğrencilerimize burs desteğimiz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında da devam edecektir. Önceki dönemden burs verdiğimiz öğrencilerin başarı şartlarını sağlaması durumunda burs hakları devam edecektir.

Yeni başvurularımız ise İstanbul'daki devlet üniversitelerinde 4 yıl ve üzeri eğitim veren fakültelerde okuyan öğrencilerimizi kapsamaktadır.

Önceki Dönem (2019-2020) Burs Alan Öğrencilerimizden İstenilen Belgeler:

1 Adet Fotoğraf

1 Adet Öğrenci Belgesi
1 Adet Kimlik Fotokopisi
1 Adet Transkiript

Bu belgeleri bilgi@vakfikebir.org.tr adresine mail yolu ile gönderiniz. Açıklamaya burs alacak olan kişinin adını ve soyadını yazınız. Aşağıdaki başvuru formunu doldurunuz.

2020-2021 Burs Dönemi Yeni Başvuruda Bulunacak Öğrencilerimizden İstenilen Belgeler:

1 Adet Fotoğraf

1 Adet Öğrenci Belgesi
1 Adet Kimlik Fotokopisi
1 Adet Transkiript (ara sınıflar için )
1 Adet ÖSYM sınav sonuç belgesi (yeni kazananlar için )

Bu belgeleri bilgi@vakfikebir.org.tr adresine mail yolu ile gönderiniz.

Açıklamaya burs alacak olan kişinin adı-soyadını yazınız.

Aşağıdaki başvuru formunu doldurunuz.

Burs için sadece VAKFIKEBİRLİ öğrenciler değerlendiriecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ 2 EKİM 2020

Başvuru formu için lütfen buraya tıklayınız.