12 Mayıs 2021 Çarşamba

BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

2016 yılında başladığımız Vakfıkebirli üniversite öğrencilerimize burs desteğimiz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında da devam ediyor.

25 Eylül 2018 Salı  -
BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

2016 yılında başladığımız VAKFIKEBİRLİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZE burs desteğimiz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında da devam edecektir. Önceki dönemden burs verdiğimiz öğrencilerin başarı şartlarını sağlaması durumunda burs hakları devam edecektir.

Yeni başvurularımız ise İstanbul'daki devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilerimizi kapsamaktadır.

Önceki Dönem (2017-2018) Burs Alan Öğrencilerimizden İstenilen Belgeler:
1 Adet Fotoğraf
1 Adet Öğrenci Belgesi
1 Adet Kimlik Fotokopisi
1 Adet Transkiript

Bu belgeleri bilgi@vakfikebir.org.tr adresine mail yolu ile gönderiniz. Açıklamaya burs alacak olan kişinin adını ve soyadını yazınız.

2018-2019 Burs Dönemi Başvurusunda Bulunacak Öğrencilerimizden İstenilen Belgeler:
1 Adet Fotoğraf
1 Adet Öğrenci Belgesi
1 Adet Kimlik Fotokopisi
1 Adet Transkiript (ara sınıflar için )
1 Adet ÖSYM sınav sonuç belgesi (yeni kazananlar için )

Bu belgeleri bilgi@vakfikebir.org.tr adresine mail yolu ile gönderiniz. Açıklamaya burs alacak olan kişinin adı-soyadını yazınız.

Burs için sadece VAKFIKEBİRLİ öğrenciler değerlendiriecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ 7 EKİM 2018

Başvuru formu için lütfen buraya tıklayınız.