12 Mayıs 2021 Çarşamba

BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

2016 yılında başladığımız Vakfıkebirli üniversite öğrencilerimize burs desteğimiz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da devam ediyor.

15 Eylül 2019 Pazar  -
BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

2016 yılında başladığımız Vakfıkebirli üniversite öğrencilerimize burs desteğimiz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da devam edecektir. Önceki dönemden burs verdiğimiz öğrencilerin başarı şartlarını sağlaması durumunda burs hakları devam edecektir.

Yeni başvurularımız ise Yeni başvurularımız ise İstanbul'daki devlet üniversitelerinde 4 yıl ve üzeri eğitim veren fakültelerde okuyan öğrencilerimizi kapsamaktadır.

Önceki Dönem (2018-2019) Burs Alan Öğrencilerimizden İstenilen Belgeler:

1 Adet Fotoğraf
1 Adet Öğrenci Belgesi
1 Adet Kimlik Fotokopisi
1 Adet Transkiript

Bu belgeleri bilgi@vakfikebir.org.tr adresine mail yolu ile gönderiniz. Açıklamaya burs alacak olan kişinin adını ve soyadını yazınız.

NOT : Önceki dönem burs başvuruları değerlendirilir iken dernek etkinliklerine katılım göz önünde bulundurulacaktır.

2019-2020 Burs Dönemi Başvurusunda Bulunacak

Öğrencilerimiz:

1 Adet Fotoğraf
1 Adet Öğrenci Belgesi
1 Adet Kimlik Fotokopisi
1 Adet Transkiript (ara sınıflar için )
1 Adet ÖSYM sınav sonuç belgesi (yeni kazananlar için )

Bu belgeleri bilgi@vakfikebir.org.tr adresine mail yolu ile gönderiniz. Açıklamaya burs alacak olan kişinin adı-soyadını yazınız.

Burs için sadece VAKFIKEBİRLİ öğrenciler değerlendiriecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 EYLÜL 2019

Başvuru formu için lütfen buraya tıklayınız.